Laroy

Logga laroy

Laroy har etablerat sig som en välbekant institution i Stockholms nattliv. Beläget på bottenplanet i klassiska Arnoldshuset hyser Laroy en mycket åtråvärd lokal alldeles inpå Stureplan.

I november 2013 öppnade portarna till nya Laroy. Här står de tre olika dansgolven ”Paviljongen”, ”En trappa” och ”Bakfickan” i fokus och bjuder på en variant av vad den legendariska nattklubben tidigare varit.

I ”Paviljongen” presenteras ett urbaninspirerat dansgolv. Här sätter klubbar med DJ:s och artister från Stockholms alla hörn sin prägel på vad som får anses vara en av de mest inflytelserika genrerna just nu.

Uppe på ”En trappa”, bjuder en rad DJ:s med tidigare förankring på välkända klubbar på housemusik vi tidigare aldrig upplevt i lokalen.

”Bakfickan”står för en fin blandning av 70-, 80- och 90-talet. Klassiska artister som Depeche Mode, Duran Duran, Prince och Chic är stadigt återkommande under kvällarna och det gungar bättre än vad det gjorde under storhetstiden på mitten av 00-talet.

Telefon: 08-54507650
Adress
Biblioteksgatan 23
STOCKHOLM

Hemsida
www.stureplansgruppen.se

Bra att veta om: LaroyAnnons:
Är du rökare? Framtidens rökning är elektroniskt. läs mer här

3 comments

 1. Edwin skriver:

  Hej det är så att jag fyller år och skulle vilja beställa bord hos er, det är jag plus 8 och alla är 20 +. Skulle vilja ha svar genast för de är på lördag den 3/5 vi planerar att gå ut.
  MVH Edwin

 2. Jonte skriver:

  Garanterat en av de bästa klubbarna i Stockholms innerstad, igen! Trevliga vakter, skönt folk och riktigt bra tryck!

  Vi ses där!

 3. Emelie och stephanie skriver:

  hej!
  vi undrar när ni stänger på fredagar?
  tack på förhand :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: