Bar 54

loggan till bar 54

Nattklubb med dansgolvet igång är det på fredagar och lördagar. Musiken cirkulerar runt house och hits. Vi kör igång runt 23 till 03, men dessförinnan så är det givetvis öppet i både loungeavdelningen och matsalen.

Vår Loungeavdelning som är oerhört svår att slita sig från när man väl satt sig ner, det är ju just den känslan vi var ute efter när den ritades upp och möbler valdes ut. Vill man så får man givetvis beställa mat här också, vilket många gör.

När det är något på TV som är så där lagom intressant så sätter vi på Bar 54 gärna på den, vill du se något speciellt och vi inte aviserat något annat så är det bara att säga till personalen så fixar det det, under förutsättning att det är en kanal vi har avtal att visa såklart.

Just nu är det SVT1, SVT2, TV4, Viasat Sport & Viasat Fotboll. Så det blir ju en del Champions League de veckorna det är spel där.

Välkomna in på en After Work eller vilken dag som helst efter 16.

Bra att veta om: Bar 54Annons:
Är du rökare? Framtidens rökning är elektroniskt. läs mer här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: